Economic

(video) Un moldovean și-a deschis un hotel în Cambodgia! Hotelul este de lux și este situat pe malul mării

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timp ce alții visează să meargă în vacanță într-o țară exotică, moldoveanul Vladimir Palancica și-a deschis propria afacere într-o asemenea destinație!

Desi se afla doar de 5 ani in Cambodgia, tanarul se poate mandri cu o companie de turism, un hotel si un restaurant japonez care-i apartine. Hotelul de 4 stele este situat pe malul marii si pune la dispozitia vizitatorilor 200 de camere.

“Acces direct la mare pe prima linie restaurante, spa, sauna, jacuzi, sala de forta, tot ce are nevoie un  turist pentru a se simti foarte bine intr-o vacanta minunata.”, declara Vladimir Palancica.

Impreuna cu o echipa de profesionisti omul de afaceri moldovean muncesti zi de zi pentru ca fiecare turist sa se simta perfect atunci cand ii viziteaza hotelul. Vladimir Palancica spune ca si-ar dori ca aceasta destinatie exotica sa fie inclusa in lista preferintelor turistilor moldoveni.

“Mii de temple cu istorii de o mii de ani, plaje care nu au fost locuite, palmieri inalti si marea ca spuma laptelui”, mai spune el.

Printre angajatii omului de afaceri Vladimir Palancica sunt si mai multi moldoveni. VIDEO AICI 

hotel cambogia

loading...

Comments are closed.