Alte știri

VIDEO // Un motocilist a ajuns în spital după ce s-a tamponat violent cu o așină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Graba și viteza excesivă la băgat în spital pe un motociclist de 31 de ani din Chișinău. Acesta ar fi iești pe contrasens și s-a tamponat violent cu o mașină.

Totul a avut loc în data de 16 aprilie, în jurul orei 12.30, pe strada Nicolae Testimițanu din cartierul Telecentru. Imaginile de la fața locului au fost făcute publice pe mai multe portaluri online de știri. În acestea se vede motocicleta avariată în mijlocul drumului.

Internauții scriu în comentarii că totul s-a întâmplat din cauza motociclistului care se deplasa cu viteză. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati a declarat că la fața locului s-a constatat că mașina era condusă de un șofer de 40 de ani, iar la ghidonul motocicletei se afla un bărbat de 31 de ani. Preliminar motociclistul ar fi ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu o mașină ce se deplasa regulamentar.

În urma coliziunii, motociclistul a început să se simtă rău și s-a adresat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele, dar și pentru a stabili cu exactitate care dintre șoferi a provocat impactul.

Citește și: COVID-19 // În Transnistria purtarea măștilor de protecție a devenit obligatorie

loading...

Comments are closed.