Externe

VIDEO // Un nou trend! Și-a legat iubita de acoperișul mașinii pentru a filma un videoclip

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un influencer rus și-a legat iubita de acoperișul mașinii pentru a filma un videoclip pentru rețelele de socializare. Acesta a primit o amendă de 10 dolari, relatează publika.md

Influencerul, Serghei Kosenko, are peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram și este cunoscut pentru prezența sa extravagantă din mediul online și afinitatea pentru activități periculoase.

Luni, la scurt timp după publicarea înregistrării video, poliția rutieră din Moscova a anunțat într-un comunicat că „investighează” un videoclip apărut în mediul online în care este văzută o fată legată de acoperișul unei mașini în mișcare.

Mai târziu, influencerul a scris pe rețelele de socializare că el și prietena sa își cer scuze pentru incident și că au fost amendați cu 750 de ruble (aproximativ 10 dolari), nefiind însă clar dacă penalizarea a fost singura măsură luată de autoritățile ruse.

Cascadoria virală a lui Kosenko face parte dintr-un trend de pe conturile social media ruse cunoscut ca „thrash streaming” care implică participarea internauților la acte periculoase care sunt live pentru spectatori care donează bani.

Aceasta nu este prima abatere de la lege. În luna ianuarie acesta a fost deportat din Indonezia după ce a organizat o petrecere care a încălcat regulile sanitare impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului, potrivit The Moscow Times

loading...

Comments are closed.