Social

(video) Un polițist a salvat o tânără de la suicid! Iată cum s-a întâmplat totul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un polițist din municipiul Bălți a reușit să prindă în ultimul moment o tânără care a dorit să sară de la balconul etajului zece al unui bloc cu 16 nivele. Tânăra de 27 de ani din satul Corlăteni, raionul Râșcani, închiria locuința și nu este căsătorită.

„Deocamdată nu se cunoaște motivul care a făcut-o pe victimă să recurgă la acest gest. La moment, cu dânsa lucrează toate serviciile competente în acest sens pentru a i se acorda asistență psihologică”, a spus ofițer de presă IP Bălți, Dina Fomin pentru PublikaTV.

Femeia a fost observată de o locuitoare a municipiului Bălți că stă la balcon și plânge. Aceasta a anunțat poliția care a venit la fața locului cu psihologul din cadrul inspectoratului. În timp ce specialistul discuta cu tânăra, mai mulți polițisti au urcat în apartamentul ei. La scurt timp, femeia a fost convinsă să nu se arunce în gol.

Când a dorit să intre înapoi, ea a lunecat, dar a fost prinsă de șeful Inspectoratului de Poliție Bălți. Tânăra va fi consiliată de specialiști care vor decide dacă ea va fi internată în spitalul de psihiatrie sau nu.

loading...

Comments are closed.