Social

VIDEO: Un Porsche din Chișinău ÎNCALCĂ regulile de circulație în fața oamenilor legii. Reacția poliției te va lăsa mască

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un video cu un Porsche din Chișinău care încalcă regulile de circulație chiar în fața polițiștilor, a devenit viral pe internet. Cel mai trist fiind reacția, sau lipsa de reacție a polițiștilor moldoveni.

Automobilul de lux cu numărul de înmatriculare K MM 888 a trecut peste linia dublă continuă pe data de 26 septembrie 2019, în ciuda faptului că pe banda de alături stătea la culoarea roșie a semaforului un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare.

Internauții au fost foarte critici în raport cu polițiștii care nu au reacționat la ilegalitatea comisă chiar sub nasul lor. Zeci de oameni și-au exprimat nemulțumirea și au scris că în ultimul timp polițiștii moldoveni găsesc zeci de scuze doar ca să nu-și facă cum se cuvine meseria.

Ministrul degrevat al MAI, Andrei Năstase, s-a lăudat recent într-o conferință de presă că în perioada mandatului său de ministru numărul accidentelor rutiere a scăzut cu 5%.

 

loading...

Comments are closed.