(video) Un protestatar a decis că prin fața Primăriei “Nu se trece” lovind cu picioarele un automobil

proteste nastase, protestatar violent, proteste platforma da, proteste moldova, validarea mandatului
 

Unul din susținătorii lui Andrei Năstase care protestează în fața primăriei Chișinău a dat dovadă de lipsă de cultură și un comportament foarte agresiv. Acesta a decis că “Pe aici nu se trece” lovind cu piciorul un automobil.

Automobilul circula regulamentar, încerca să traverseze strada, moment în care protestatarul violent a lovit automobilul. Se observă în aceeași secvență video că aceeași persoană violentă se apropie spre  șofer să-i comunice ceva dar acest moment nu a putut fi înregistrat de camera de bord.

Nu este pentru prima dată când susținătorii lui Andrei Năstase se comportă la limita decenţei şi a bunului simţ. Astfel, membrii unei trupe de artiști ambulanți au fost îmbrânciți și loviți de aceştia, în timpul unei acţiuni de protest din faţa Primăriei. Din imaginile video postate o pe rețea de socializare se putea vedea cum grupul de protestatari se apropie de muzicanți și le cere să părăsească locul. Pentru că tinerii au cerut explicații, protestatarii au început să lovească cu picioarele în instrumente.

Total
0
Shares
Total
0
Share