VIDEO // Un raton beat a devenit atracția turiștilor la un târg de Crăciun din Germania. A fost împușcat

Raton, beat, Germania, băut vin fiert

Un raton amețit de la vinul fiert băut la târgul de Crăciun din orașul german Erfurt a devenit atracția turiștilor, pentru o scurtă perioadă de timp, până când a fost prins și împușcat de un vânător, transmite Deutsche Welle.

Maratonul de băut vin fiert din paharele lăsate de turiști s-a încheiat prost pentru un raton ajuns în centrul orașului Erfurt, în centrul Germaniei.

Animalul a fost filmat în timp ce abia merge pe străzi, se joacă cu pantofii unei femei și, într-un final, adoarme pe treptele unei clădiri. De aici, a fost luat de pompieri și predat unui vânător din localitate, care a ucis animalul. Deocamdată nu se știe motivul pentru care autoritățile germane au recurs la acest gest.

Un purtător de cuvânt al poliției a precizat că ratonul era „evident sub influența băuturilor alcoolice” și că „nu i-a fost testată alcoolemia cu aparatul alcooltest”.

Chiar dacă Deutsche Welle relata că ratonul urma să fie dus la un adăpost pentru animale, ulterior jurnaliștii germani au aflat că animalul a fost predat unui vânător, care l-a împușcat.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share