Externe

(video) Un scafandru a găsit un iPhone la fundul unui lac. Telefonul era în stare funcțională!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acest explorator și-a luat GoPro-ul și detectorul de metale căutând comori sub apă. În ultima sa scufundare, sub o cascadă la un loc popular turistic, el a găsit monede, un cuțit, ochelari de soare și un iPhone 6s PLUS care, cât de uimitor nu ar fi, dar era în stare funcțională. Documentându-și aventurile pe YouTube sub numele de Man + River, acest scafandru pasionat a făcut o inverstigație să găsească proprietarul iPhone-ului.

Se pare că telefonul a fost scăpat în apă de niște turiști și s-a păstrat pentru că era sigilat într-o pungă de protecție. YouTuberul a încărcat telefonul și astfel a putut să contacteze proprietarul iPhone-ului și să i-l returneze. În schimbul acestei faptei bune, youtuberul a fost invitat la prânz.

În timp ce nu fiecare scufundare îl bucură cu un iPhone, este uimitor faptul că pe acest canal există mai multe clipuri video unde sunt găsite telefoane, unele încă în stare funcțională. Aproape în fiecare caz el găsește proprietarii și returnează telefoanele. În alte videoclipuri el găsește GoPro-uri funcționale și o mulțime de ochelari de soare ieftini.

Urmărind aventurile acestui explorator curios, veți avea ocazia să vedeți multe ”comori” ciudate, precum și imagini uimitoare ale vieții subacvatice din lacurile și râurile explorate. Există o mulțime de canale similare, care arată ce poate fi descoperit de un detector de metale, indiferent dacă sunteți pe uscat sau sub apă.

loading...

Comments are closed.