Externe

VIDEO // Un sirian a plătit 1000 de euro ca să ajungă în Germania, în portbagajul de pe acoperișul unui automobil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, România, au depistat un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unui autovehicul, care era montat pe plafonul acestuia, informează Zugo.md

Potrivit Poliției de Frontieră Română, în cursul dimineții de vineri, 6 august, la ora 6.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat un cetățean de 50 de ani din Georgia.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat.

La cercetări s-a stabilit că persoana ascunsă este un cetăţean sirian de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna (Bulgaria) și că urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citește și: FOTO // Google Earth a publicat imagini de la atentatul din 11 septembrie 2001

loading...

Comments are closed.