Social

VIDEO // Un șofer a devenit pieton, după ce a vrut să facă „drift” cu un BMW sub ochii unui echipaj INSP în centrul Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un șofer a fost privat de dreptul de a conduce un automobil pentru jumătate de an, după ce în data de 30 septembrie, a înmcercat să facă un „drift” în intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail. Potrivit unui comunicat al IGP, incidentul a avut loc în data de 30 septembrie curent, în jurul orei 03:00, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

Agenții de patrulare care monitorizau acest sector de drum au observat un automobil, șoferul căruia conducea agresiv și punea în pericol participanții din trafic.

„La volanul BMW-ului cu număr străin de înmatriculare se afla un tânăr de 22 de ani, iar în calitate de pasager, proprietarul mașinii, în stare de ebrietate, care l-a rugat pe primul să-l ducă acasă în siguranță. Șoferul a fost documentat, la fața locului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv”, se arată în comunicatul IGP.

Ieri, instanța de judecată a decis, în privința acestuia, aplicarea unei amenzi de 2000 de lei și 5 puncte de penalizare, cu privarea de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de 6 luni.

VIDEO // Trei mascați au golit de telefoane un magazin din Bălți. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere

loading...

Comments are closed.