Social

VIDEO // Un șofer a fost surprins circulând cu viteză excesivă noaptea trecută, pe bd. Ştefan cel Mare

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de ieri, 13 septembrie, un conducător auto a fost surprins cum circulă cu viteză excesivă pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt. Acesta a demonstrat că îi este absolut indiferent nu numai de regimul de viteză stabilit în oraş, ci şi de regulile elementare de securitate. De camerele de supraveghere a traficului pe post de sperietori, aşa cum le consideră unii, nu mai vorbim, relatează Autoblog.md

Ce l-a motivat să-şi uite piciorul pe accelerator nu putem şti, precum nici nu putem afirma că a fost vreo cursă, un al doilea participant nefiind vizibil în cadru. Totuşi, pentru a evita un accident, posesorul camerei de bord a revenit de urgenţă pe banda pe care circula iniţial, după ce a intenţionat să o schimbe, iar din cauza unei sperieturi chiar s-a oprit în mijlocul unei intersecţii.

Dificil este de spus ce s-ar fi putut întâmpla dacă în semafoare se includea în ultimul moment culoarea roşie, iar un pieton sau un alt participant la trafic începea timpuriu să intersecteze drumul. Puţin probabil să-şi schimbe comportamentul după o “simplă” amendă, însă un reprezentant INSP a comunicat pentru Autoblog.md că poliţia oricum s-a autosesizat şi urmează să-l identifice.

loading...

Comments are closed.