Alte știri

VIDEO // Un tânăr de 28 de ani a ajuns pe mâna poliției pentru escrocherie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unei escrocherii. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 de ani originar din capitală.

La poliție s-a adresat un bărbat în vârstă de 36 de ani, comunicând că în timp ce se afla pe str. Socoleni, de el s-a propiat o persoană necunoscută, și sub pretextul de a efectua un apel, a cerut telefonul, însă a fost deposedat de telefonul mobil de model ,, Galaxy A10”.

Prejudiciul cauzat constituie 3 000 lei.

În cadrul măsurilor  de investigație și urmărire penală dispuse în acest caz, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Telefonul a fost ridicat și urmează a fi restituit proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru escrocherie, iar conform legislației pentru fapta comisă el riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

loading...

Comments are closed.