Alte știri

VIDEO // Un tânăr din capitală riscă 5 ani de închisoare pentru violul unei femei de 71 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 26 de ani, locuitor al capitalei, a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui viol și acţiuni violente cu caracter sexual.

La data de 22 mai, angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani, au fost sesizați prin intermediul serviciului 112, despre faptul că o femeie, locuitoare a or. Durlești, mun. Chișinău, a fost victima unui viol.

La fața locului, victima, în vârstă de 71 de ani, a comunicat polițiștilor că în timp ce se afla în ograda casei, vecinul ei, fiind în stare de ebrietate avansată, prin constrângere psihică și fizică a dus-o în casă unde a întreținut un raport sexual contra voinței acesteia, apoi a plecat într-o direcție necunoscută. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Drept urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut la scurt timp după comiterea infracțiunii și escortat la inspectorat.

Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru jaf.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru viol și acţiuni violente cu caracter sexual. Conform legislației bărbatul riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

loading...

Comments are closed.