Alte știri

VIDEO // Un tânăr din Chișinău este căutat de poliție după ce pătruns într-o curte de locuit și a furat un ghiveci cu flori

Pinterest LinkedIn Tumblr

A pătruns într-o curte de locuit, a tras de toate ușile, a furat un ghiveci și a fugit. Tânărul care apare în imagini este căutat de poliție, suspectat de furt.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Proprietarul casei care ar fi fost prădată a plasat un anunț pe rețelele de socializare în care cere ajutorul oamenilor, transmite Telegraph.md cu referire la Echipa.md.

Redactorii au luat legătura cu autorul postării, iar acesta le-a oferit mai multe detalii despre caz. Incidentul a avut loc în noaptea de 8 iunie, în sectorul Buiucani al Capitalei.

Individul ar fi sărit gardul și a pătruns în curte. Ulterior, s-ar fi uitat de jur împrejur ce și unde se află și a tras de toate ușile.

Când a înțeles că nu va putea fura nimic de preț, a luat un ghiveci cu flori și s-a dus.

Tot proprietarul locuinței a mai povestit că camerele de supraveghere ale vecinilor au surprins cum același suspect ar fi tras de toate portierele mașinilor din preajmă și verifica dacă sunt descuiate.

Cazul a fost înregistrat la poliție.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numărul 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat post de poliție. Confidențialitatea surselor este garantată.

Citește și: În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 Chișinău, au fost internate 101 persoane

loading...

Comments are closed.