Social

VIDEO // Un tânăr din Criuleni, reținut de oamenii legii pentru că a răpit-o și a agresat-o pe fosta iubită

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații organului de urmărire penală de comun cu ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea Procuraturii  mun. Chișinău, în cadrul măsurilor întreprinse au reținut un bărbat , pentru răpire de persoană și tentativă de omor.

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 33 de ani, originar din r-nul Criuleni. Individul se afla în căutare pentru mai multe infracțiuni fiind condamnat de către instanța de judecata la 9 ani privațiune de libertate, eschivându-se de la executarea pedepsei.

În rezultatul măsurilor întreprinse de către polițiști, bănuitul a fost reținut pe data de 27 septembrie a anului curent și condus la Inspectoratul de Poliție Ciocana. Polițiștii au fost alertați de către victima în vârstă de 30 de ani, care este și fosta concubină a bărbatului, declarând că pe data de 9 iunie, în timp ce se afla pe str. V.Vodă, individul aplicând forța fizică a urcat-o contrar voinței sale în automobilul de model ,, Mercedes” și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Victima a fost agresată fizic și amenințată în repetate rânduri cu moartea, însă a reușit să fugă și să alerteze poliția.

Pe marginea acestui caz au fost inițiate doua cauze penale , art. 164 CP  ,, Răpire unei persoane” și art. 27/145 CP ,, Tentativă de omor care din cauze independente de voinţa făptuitorului, nu şi-a produs efectul” infracțiuni pentru care individul riscă până la 15 ani de închisoare.

Cercetat penal în stare de arest pentru răpire de persoană și tentativă de omor

Angajații organului de urmărire penală de comun cu ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, în cadrul măsurilor întreprinse au reținut un bărbat , pentru răpire de persoană și tentativă de omor. http://politiacapitalei.md/2020/10/06/cercetat-penal-in-stare-de-arest-pentru-rapire-de-persoana-si-tentativa-de-omor/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Вторник, 6 октября 2020 г.

loading...

Comments are closed.