Alte știri

VIDEO // Un tânăr din Orhei, suspectat de săvârșirea a cel puțin patru furturi din automobile, a fost reținut de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din orașul Orhei, specializat în răpire și furturi  în serie din automobile a fost reținut de polițiști. Suspectul este anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii și procurorii din Orhei, s-a stabilit că pe parcursul lunilor iulie-august curent, bărbatul ar fi  săvârșit mai multe furturi din automobile pe teritoriul municipiului Orhei, prejudiciul cauzat proprietarilor constituie peste 29 de mii de lei, dar și a răpit un automobil de model  „Ford Tranzit”.

Potrivit cercetărilor polițienești, s-a stabilit că, suspectul acționa pe timp de noapte,  deteriorand geamurile sau lacătul ușii și sustrăgea din mașini bani și carduri bancare. În urma ridicării înregistrărilor video s-a stabilit că acesta a retras banii de pe carduri cu ușurință, dat fiind faptul că partea vătămată păstra în portmoneu PIN codul cardurilor.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de către ofițerii Serviciului Poliției Criminale al IP Orhei suspectul a fost identificat, iar la data de 7 august,  acesta a fost localizat și reținut.

La moment acesta este cercetat penal pentru furt și răpirea mijlocului de transport. Pentru cumul de infracțiune urmează să se pronunțe instanța de judecată. La demersul procurorilor, bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Procuratura și Poliția întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații în scopul acumulării materialului probator, precum și identificarea tuturor celor implicați în comiterea infracțiunilor.

loading...

Comments are closed.