Social

VIDEO // Un tânăr din Străleni riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf. Mărturiile bănuitului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, originar dintr-un sat din raionul Strășeni, a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectat de comiterea unui jaf stradal.

La data de 21 martie, un tânăr a solicitat prin intermediul 112 intervenția polițiștilor, comunicând că,  în mod deschis a fost  deposedat de telefonul mobil în timp ce se deplasa pe str. Calea  Ieșilor, din capitală.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani și grupa specializată pe jafuri.  Tânărul în vârstă de 18 ani, a declarat polițiștilor că de el s-a apropiat o persoană și din mână i-a sustras telefonul mobil. Ofițerii de investigație și urmărire penală ai  IP Botanica, imediat au dispus un șir de măsuri speciale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea suspectului în comiterea infracțiunii.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, polițiștii  au identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii, care s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni similare. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vina și a predat telefonul sustras de la victimă.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.