Alte știri

VIDEO // Un tânăr în vârstă de 22 ani, cercetat penal pentru jaf comis în Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 22 ani, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, a fost reținut pentru comiterea unui jaf. Acesta anterior fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Individul pe data de 30 iulie, a intrat într-un magazin amplasat pe bd. Mircea cel Bătrân, de unde în mod deschis a sustras 2 sticle de whisky și cu bunurile sustrase a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1000 lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație individul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Totodată polițiștii au stabilit că suspectul în comiterea infracțiunii se afla în urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru jaf. Conform legislației acesta risca de la 5 la 7 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.