VIDEO // Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Căușeni riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf stradal

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, originar dintr-o localitate din r. Căușeni, a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, de polițiștii Inspectoratului sec. Râșcani, pentru comiterea unui jaf stradal.

Poliția a fost sesizată în seara de 08 iulie, de către o tânără în vârstă de 18 ani, comunicând că a fost jefuită de telefonul mobil. La locul faptei tânăra a declarat că în timp ce se deplasa pe str. Alecu Russo, spre domiciliu de către un individ în mod deschis a fost deposedată de telefonul mobil ,,Samsung Note 3” și căștile. Prejudiciul a fost estimat la suma de 3 000 lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, bănuitul în comiterea infracțiunii a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală prevăzută de art.187 CP ,,Jaf”, iar conform legislației tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share