Social

VIDEO // Un tânăr, prins a treia oară beat la volan, fără cauciuc la o roată și permis de conducere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 7 septembrie, în satul Zubrești din raionul Strășeni, o echipă de patrulare – care se afla la supravegherea circulației rutiere prin localitate – a observat o mașină Hyndai care se deplasa neuniform, iar pe o roată din față nu avea amplasat cauciucul, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

Acesta imediat a fost stopat de polițiști și supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,26 mg/l în aerul expirat. Individul nu deținea asupra sa permisul de conducere, fiind anterior privat de dreptul de a conduce, tot pentru stare de ebrietate la volan.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani și se afla în incapacitate de a purta o conversație cu polițiștii de patrulare. Totuși a spus că vine de la pescuit, însă unde a pierdut cauciucul de la roată – nu știa nici el. Mașina a fost ridicată la parcarea specială.

„Poliția a întreprins toate acțiunile pe cazul dat care țin de competența sa. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii aplicate acestuia. Reiterăm, Inspectoratul General al Poliției nu tolerează cazurile în care șoferii își permit să încalce Regulamentul Circulației Rutiere”, a declarat IGP.

Oamenii legii amintesc că persoanele care pun în pericol siguranța rutieră sunt sancționate în baza legislației Republicii Moldova.

Citește și: FLASH // Accident grav în apropiere de Hânceşti: o femeie a decedat după ce maşina în care e afla a ieșit de pe carosabil

loading...

Comments are closed.