VIDEO // Un tânăr riscă 15 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Un tânăr 24 de ani, locuitor al capitalei, a fost arestat după ce polițiștii au găsit droguri în valoare de 300.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al poliției capitalei, tânărul a atras atenția unui echipaj de poliție la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Grenoble, prin comportamentul său suspect, în timp ce verifica locurile unde erau plasate drogurile și le fotografia. Ulterior, la fața locului s-a deplasat o echipă de ofițeri de investigație pentru a documenta cazul.

La fața locului polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi un tânăr de 24 ani, locuitor a capitalei, carea avea supra lui un pachet cu masă vegetală cu miros specific de marijuana, ulterior acesta a arătat și ascunzișurile unde erau și alte pachete cu droguri.

În total au fost găsite șase ascunzișuri unde individul a ascuns drogurile., de unde au fost riddicate 750 gr. de droguri. Individul a fost escortat la inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

De asemena, în timpul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul tânărului, au fost depistate 29 de pachete învelite în bandă adezivă, ce conțineau substanțe narcotice de tip ,,MDMA’’ şi ,,Amfetamină’’ şi un pachet de ,,Marijuană’’.

În total, au fost ridicate 1250 gr. de marijuana şi 29 grame de stupefiante de tip „MDMA’’ şi „Amfetamină’’, care au fost confiscate și transmise la centrul tehnico-criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Tânărul a recunoscut că drogurile îi aparțin și că obișnuia să le vândă prin rețeaua de mesagerie Telegram. La moment, acesta se află în arest pentru 30 de zile și riscă pedeapsa cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

Valoarea drogurilor ridicate de forțele de ordine constituie circa 300 000 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform indicilor infracțiunii prevăzute de art. 217/1 CP,, Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Citește și: Ion Chicu: Reacție dură la adresa angajaților din domeniul științei și cercetării

Total
0
Shares
Total
0
Share