Alte știri

VIDEO // Un tânăr de 24 de ani riscă până la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Cui a încercat să-i ia viața

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 04 august, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat de către o tânără, comunicând că în timp ce se aflau împreună la domiciliu, sora ei a fost agresată de către prieten, fiind-ui cauzate leziuni corporale.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Forțele de ordine imediat au reacționat și s-au deplasat la locul faptei, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că tânărul în vârstă de 24 de ani, a venit în ospeție la prietena lui o adolescentă în vârstă de 17 ani și în urma unui conflict care s-a iscat din cauza geloziei, acesta cu un cuțit i-a aplicat mai multe plăgi tăiate în regiunea feței. La fața locului fiind solicitată o ambulanță pentru acordarea ajutorului medical ulterior adolescenta a fost transportată la spital.

Polițiștii au reținut tânărul și escortat la inspectoratul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că motivul conflictului a fost din cauza geloziei.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor, care conform legislației penale în vigoare acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.