VIDEO // Un tânăr specializat în distribuirea substanțelor narcotice din capitală riscă să petreacă următorii 15 ani după gratii

Un tânăr specializat în distribuirea substanțelor narcotice a fost reținut de oamenii legii. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 21 de ani, locuitor a capitalei.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală polițiștii au stabilit că tânărul plasa în ascunzișuri pe teritoriul sec. Râșcani, pachețele în care se aflau substanțe narcotice, care ulterior erau comercializate prin intermediul aplicației ,,Telegram”.  Astfel în cadrul cercetării la fața locului de către polițiști au fost ridicate 40 de pachețele învelite cu bandă adezivă în care se aflau substanțe narcotice de tip ,,PVP”. Acestea urmau a fi ridicate de potențialii cumpărători.

În cazul în care îi reușea comercializarea drogurilor acesta era să obțină un profit în sumă de 35 000 lei.

Toate pechețelele depistate de către polițiști au fost ridicate, sigilate conform procedurii de către forțele de ordine și îndreptate la CTC și EJ, pentru efectuarea expertizei.

Actualmente tânărul este cercetat pentru Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share