Social

VIDEO // Un taximetrist a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt cu o bâtă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un taximetrist din Chișinău a trecut prin clipe de groază după ce un necunoscut l-a atacat cu bâtă.

Bărbatul a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat în seara de cinci aprilie, în jurul orei 22.08, pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectoru Ciocana al capitalei. Ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati a declarat că la fața locului a fost chemată și poliția.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 44 de ani aștepta în mașină clientul, care-l chemase la fața locului. La un moment dar, de mașină s-a apropiat un necunoscut cu o bâtă care l-a bătut crunt, inclusiv în regiunea cazului, după care a plecat într-o direcție necunoscută. Victima a fost preluată de medicii de pe ambulanță și dusă la spitalul de urgență. Aceasta a reușit să le spună polițiștilor doar că nu-l cunoaște pe atacator și nici nu are idee din ce motiv acesta l-ar fi bătut.

Oamenii legii au pornit un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele, dar și pentru a-l identifica pe suspect. Investigațiile continuă.

Citește și: Carabinierii continuă activitatea de asigurare a regimului de carantină în Soroca, Ștefan Vodă și Carahasani

loading...

Comments are closed.