Alte știri

VIDEO // Un taximetrist riscă amendă pentru crearea unui pericol de accident

Pinterest LinkedIn Tumblr

Regulile de circulație rutieră nerespectate – adevărat pericol pentru șoferi. Un taximetrist a fost cât pe ce să lovească puternic un automobil.

Cazul s-a întâmplat în dimineața zile de 6 aprilie, la ora 08.10, sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orheiului cu Tudor Vladimirescu din sectorul Râșcani. Momentul periculos a fost filmat pe o cameră de bord, iar apoi postat pe o rețea de socializare. În video se vede cum un automobil circulă regulamentar pe sens giratoriu, iar la un moment dat din partea dreapta a vehiculului apare o mașină de taxi.

Coliziunea a fost evitată, precum că taximetristul a reușit să oprească vehiculul la doar câțiva centimetri de la automobil. Conform autorului postării, cât în mașina lui atât și în taxi se aflau pasageri, iar în loc de scuze pentru situația creată, șoferul taximetrului a început să arate gesturi necenzurate.

Poliția a fost sesizată asupra cazului, iar conducătorul auto care a provocat pericol de accident, urmează a fi identificat și tras la răspundere contravențională.

 Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.