Alte știri

(video) Unul dintre organizatorii protestului automobiliștilor îl numește pe Năstase idiot

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aurel Bucureanu, unul din organizatorii protestelor automobiliștilor contra majorării tarifelor la carburanți a postat pe profilul său o adresare video către Andrei Năstase și Ion Ceban. În clipulețul video, Bucureanu a argumentat de ce Năstase și Ceban sunt de vină că municipiul Chișinău nu are primar în continuare, numindu-i idioți.

Bucureanu afirmă că deși Ion Ceban i-a întins mâna lui Năstase și l-a felicitat cu victoria, pe la spate a depus o plângere la adresa acestuia, precum că Năstase ar fi făcut agitație electorală ilegală. La fel și Andrei Năstase, împreună cu echipa sa au depus o plângere la procuratură precum că, Ceban a făcut agitație electorală ilegal.

În urma acestor plângeri, ambii au fost declarați vinovați în agitație electorală ilegală, situația ajungând la culmea absurdității, ambii îl învinuiesc pe Plahotniuc de acest lucru. Fiecare din ei a depus o plângere, instanța a decis că plângerile sunt argumentate și ambii au fost privați de dreptul de a participa la următoarele alegeri. Nu este Plahotniuc de vină dar voi ambii, fiind doi idioți ați depus plângeri unul contra altuia și astfel ați obținut ceea ce ați vrut. Cu propriile mâni ați cedat această victorie.” afirmă Aurel Bucureanu.

Sursă video: Aurel Bucureanu

loading...

Comments are closed.