Alte știri

VIDEO // Urmărire ca-n filme, la Bălți. Un motociclist băut încerca să scape de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 22 aprilie, angajații poliției au observat în traficul rutier un scuter care se deplasa neadecvat și cu viteză excesivă prin oraș.

Agenții de patrulare imediat au solicitat conducătorului să oprească, pentru a evita producerea unei tragedii. Șoferul nu a reacționat la somațiile polițiștilor continuându-și deplasarea haotic prin oraș.

Într-un final polițiștii l-au stopat, s-au legitimat și i-au explicat motivul stopării, după care l-au identificat ca fiind un locuitor al municipiului Bălții, în vârstă de 59 de ani.

Totodată, la fața locului, bărbatul a fost supus testării alcoolscopice, în rezultatul căreia s-a depistat o concentraţie de 0.78 mg/l de alcool în aerul expirat.

Mai mult ca atât, s-a constatat că, bărbatul nu este la prima abatere de la lege, acesta a mai fost sancționat pentru încălcari similare.

Pe cazul dat a fost inițiată procedură contravențională pentru conducerea vehiculului sub influenţa alcoolului și riscă amendă de până la 25 000 lei.

Inspectoratul de Poliți Bălți amintește că, nu vom tolera cazurile în care cetățenii pun în pericol participanții la traficul rutier.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.