Alte știri

VIDEO // Usatîi, „plimbat” cu barca pe o stradă inundată din Bălți, de către activiștii PACE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unele străzi din centrul municipiului Bălți s-au transformat în râuri, pe care e mai sigur de circulat cu barca, decât cu mașina și este imposibil de traversat pentru pietoni. Realitatea umedă a fost arătată de către activiștii Partidului Acasă Construim Europa (PACE), care l-au plimbat, simbolic, pe primarul de Bălți, Renato Usatîi, cu barca, pe strada Mihai Sadoveanu, inundată după ploi. Imaginile video au fost postate pe Facebook.

”Vrem să sensibilizăm populația și, în mod special, primarul municipiului Bălți, că așa ceva nu se mai poate de tolerat. Dacă în acte toate aceste drumuri sunt asfaltate, în realitate așa ceva nu se mai poate de tolerat”, spune președintele Organizației Teritoriale Bălți a PACE, Nelu Straciuc.

Activistul PACE îi recomandă primarului Usatîi să le arate diplomaților străini, aflați miercuri la Bălți, nu biroul său de lux, ci realitatea cu care se confruntă zilnic locuitorii municipiului.

”Ați folosit Bălțiul ca o catapultă pentru Chișinău și nu este corect față de cetățeni care v-au mandatat deja de șase ani de zile. Ce ați făcut pentru municipiul Bălț? Vă zic eu: concerte, PR și populism ieftin. Nepăsarea dvs deja a ajuns la limită. Așa că cetățenii trebuie să facă o alegere și să se gândească bine – au de gând să vadă așa ceva în toată Moldova?”, a mai spus activistul PACE.

loading...

Comments are closed.