Politică

VIDEO // Usatîi spune că Președinția va cheltui 20 milioane de lei pentru reparația reședinței de la Condrița

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinția Republicii Moldova va cheltui 20 milioane de lei pentru reparația vilei prezidențiale de la Condrința, a spus Renato Usatîi, liderul PN,  în timpul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Primarul de Bălți susține că reședința prezidențială este construită din materiale vechi, sovietice, iar din acest motiv nu poate fi lăsată de izbeliște, mai ales pe timp de iarnă, pentru că pereții pot face igrasie și mucegai, după care Președinția va trebui să cheltuie milioane de lei pentru lucrările de reparație.

“Clădirea a fost construită pe timp sovietic, deci fără materiale de construcții care se folosesc acum. Dacă trage la mucegai, clădirea aia, apoi o să trebuiască de achitat 20 milioane de lei ca să o reparăm”, a comentat Renato Usatîi decizia Președinției de a abandona clădirea reședinței de la Condrița.

Amintim că Maia Sandu a decis să-și păstreze vila de la Condrița, însă doar pentru plimbările prin pădure. În legătură cu această decizie, încăperile nu ar fi încălzite pe timp de iarnă și a fost lăsată de izbeliște, iar tapetele de pe pereți au început să se jupoaie.

Colaj foto: știri.md

loading...

Comments are closed.