Alte știri

(video) Va colabora cu „mafia de la Guvernare”. Andrei Năstase: Voi discuta cu Pavel Filip și Andrian Candu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiar dacă până la alegeri liderul Platformei DA avea un discurs categoric anti-guvernare, Andrei Năstase, noul Primar al municipiului Chișinău, a dat asigurări în cadrul unei emisiuni televizate că va colabora totuși cu Premierul Pavel Filip și Președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Fiind întrebat de către moderatoarea emisiunii cum vede relația cu Guvernul, Năstase a declarat că va discuta atât cu Pavel Filip, cât și cu Andrian Candu.

„Voi discuta cu Premierul, voi discuta cu Președintele Parlamentului, încercând să-i conving că municipalitatea are nevoie de sprijin”, a declarat Năstase.

Președintele PPDA nu exclude că în unele privințe se va consulta și cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

„S-ar putea ca unele chestiuni să le discut chiar și cu Dodon.”, a punctat Năstase.

Înainte de campania electorală Năstase avea însă o altă retorică și refuza în mod categoric orice dialog cu exponenții Partidului Democrat din Moldova.

„Platforma Demnitate și Adevăr, liderul căreia am onoarea să fiu, nu va intra NICIODATĂ în negocieri cu MAFIA”, se arăta în răspunul dat de Andrei Năstase lui Vladimir Cebotari, vicepreședintele Partidului Democrat, care a trimis o scrisoare deschisă către PPDA, solicitând formațiunii să accepte negocieri în privința identificării unui candidat comun al forțelor de dreapta la alegerile locale din Chișinău.

loading...

Comments are closed.