VIDEO // Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE la șefia capitalei, a făcut bilanțul campaniei electorale: „Vă promit că voi fi primarul tuturor chișinăuienilor”

Vadim Brînzaniuc, vicepreședintele PSDE și fost pretor al sectorului Buiucani, și-a încheiat campania electorală cu un discurs în care a prezentat viziunea sa pentru dezvoltarea capitalei. El a promis că va aduce mai multă transparență, eficiență și responsabilitate în administrația publică, că va îmbunătăți calitatea serviciilor publice și că va stimula dezvoltarea economică, socială și culturală a orașului.

În cadrul unei conferințe de bilanț, desfășurată în Parcul „Alunelul”, din sectorul Buiucani, renovat de Vadim Brînzaniuc pe vremea când deținea funcția de pretor, candidatul PSDE a menționat că are o echipă solidă și dedicată, formată din oameni competenți și integri, și se bucură de sprijinul prietenilor săi din România, care conduc orașe și comune.

„Am experiența, competența și viziunea necesare pentru a conduce Primăria într-un mod profesionist și democratic. Am o echipă solidă și dedicată, formată din oameni competenți și integri, care împart aceleași valori și principii cu mine. Am un program electoral clar și realizabil, bazat pe analize, consultări și propuneri concrete. În plus, am prieteni devotați, care conduc orașe și comune, în România, în special, care sunt gata să-mi ofere sprijin pe toate dimensiunile”, a menționat Vadim Brînzaniuc.

Potrivit candidatului PSDE, programul său se bazează pe proiecte ample și extrem de necesare și i-a îndemnat pe locuitorii să-l susțină.

„Pentru a putea pune în practică acest program, am nevoie de votul vostru. De aceea, vă îndemn pe toți să ieșiți la vot duminică, 5 noiembrie. Să votați pentru viitorul vostru și al copiilor voștri. Să votați pentru un Chișinău mai bun. Să votați pentru mine, Vadim Brînzaniuc și echipa PSDE! Pentru cei trei trandafiri!”, a spus Brînzaniuc.

În context, el le-a mulțumit tuturor încredere și susținere și a promis că nu-i va dezamăgi.

„Vă promit că voi fi primarul tuturor chișinăuienilor, indiferent de opțiunile politice sau limba vorbită. Vreau să vă spun că împreună putem face din Chișinău orașul pe care ni-l dorim. Haideți să facem istorie! Haideți să câștigăm aceste alegeri! Haideți să schimbăm Chișinăul!”, a conchis candidatul PSDE, Vadim Brînzaniuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share