VIDEO // Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE pentru șefia capitalei: ”Chișinăul merită să aibă parte de o infrastructură rutieră eficientă!”

Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE

Vadim Brînzaniuc, candidatul Partidului Social Democrat European pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a lansat astăzi un apel puternic pentru o schimbare semnificativă în infrastructura rutieră a orașului. Într-o declarație publică, Brînzaniuc a subliniat discrepanța evidentă dintre ritmul lent al proiectelor de reparații din Chișinău și viteza impresionantă cu care se implementează proiectele de infrastructură în Sectorul 4 al municipiului București.

Brînzaniuc a exprimat satisfacția sa pentru proiectele de infrastructură din Sectorul 4 al Bucureștiului, unde a fost implicat ca membru al echipei primarului Daniel Băluță. Acesta a menționat în mod specific Pasajul rutier „Europa Unită”, descriindu-l drept rezultatul muncii unei echipe de profesioniști. Brînzaniuc a explicat că în prezent, ultimele lucrări de detaliu, inclusiv iluminatul de tip „Vortex”, covorul asfaltic și semnalizările rutiere, sunt în desfășurare în acest sector al Bucureștiului.

În contrast, Brînzaniuc a criticat ritmul lent al reparației podului de la Mihai Viteazul din Chișinău, comparându-l cu viteza amețitoare a proiectelor din București. Cu toate acestea, candidatul a exprimat încrederea sa că situația se va schimba radical după alegerile din 5 noiembrie. El a subliniat că Chișinăul merită o infrastructură rutieră eficientă și proiecte mari și durabile care să facă orașul mândru pe deplin.

“Știu ce trebuie să facem, știu cum trebuie să facem și sunt sigur că împreună le vom reuși pe toate”, a declarat Brînzaniuc.

Vadim Brînzaniuc a promis să facă infrastructura rutieră una dintre prioritățile sale majore în cazul în care va fi ales primar general al Chișinăului, asigurând că va colabora cu experți și profesioniști pentru a realiza schimbările necesare în acest domeniu vital pentru dezvoltarea orașului.

Alegerile pentru primarul General al municipiului Chișinău sunt programate să aibă loc pe data de 5 noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share