(video) Valeriu Munteanu: Cel puțin un milion de lei costă panourile cu Dodon instalate în capitală

valeriu munteanu, uniunea salvati basarabia, cheltuieli dodon, dodon panouri, dodon bani rusia, dodon dosare

Un milion de lei, atât ar fi cheltuit Preşedinţia, doar în luna august, pentru panourile cu imaginea lui Igor Dodon, care au fost instalate pe străzile Capitalei. Despre aceasta a vorbit preşedintele USB Valeriu Munteanu, într-o postare pe Facebook.

“Plasarea unui panou pe străzile Capitalei costă de la 200 de euro pe la periferii, până la 2000 de euro pe centrală”, susţine Munteanu, citat de Publika.md

Calculele, pe care le-a făcut USB demonstrează că doar pentru panourile pe care le-a plasat Igor Dodon s-ar cheltui în luna august un milion de lei”, a mai adăugat Munteanu.

Valeriu Munteanu a solicitat Ministerului Finanțelor să verifice proveniența autentică a celor circa 1 milion de lei, cheltuiți de Dodon Igor pentru amplasarea a zeci de panouri publicitare în Chișinău și republică.

“Condamnăm faptul că actuala guvernare rămâne impasibilă la acțiunile lui Dodon de a cheltui cu sfidare si încălcarea legii sume uriașe de bani ce provin, cu siguranță, din Federația Rusă.“, se spune în mesajul lui Valeriu Munteanu.

Total
0
Shares
Total
0
Share