VIDEO // Vasile Bolea, candidatul Partidului ”Renaștere”: ”Pâine de 1 leu pentru toți bătrânii din Chișinău”

Vasile Bolea, împreună cu partidul ”Renaștere”, au lansat mai multe spoturi sociale prin care își prezintă trei proiecte ambițioase menit să onoreze și să sprijine populația vârstnică a Republicii Moldova, scrie sinteza.org

Primul spot, intitulat „Pâine de un leu”, are ca scop asigurarea fiecărui bătrân cu pâine la prețul simbolic de doar 1 leu.

„Într-o lume plină de schimbări, rămânem fideli valorilor noastre și ne gândim la cei care ne-au construit viitorul… În inimile multor bătrâni, răsună povestea unei mese calde, a unei pâini proaspete. Pâine cu un leu pentru toți bătrânii. Pentru fiecare zi, pentru fiecare masă, pentru fiecare amintire pe care ne-au oferit-o”, se vociferează în spot.

Prin acest proiect, Vasile Bolea și partidul ”Renaștere” urmăresc să aducă alinare și susținere pentru persoanele în etate din municipiul Chișinău, mulți dintre ei confruntându-se cu sărăcia în fiecare zi. Mai mult, reprezentanții partidului au lansat și mai multe afișe în care este scris că vor deschide brutării în fiecare curte din municipiul Chișinău.

Spoturile au fost lansate în limba română și rusă, iar finalul spotului, Vasile Bolea, candidatul partidului ”Renaștere” îndeamnă cetățenii să iasă la vot și să voteze pentru echipa acestui partid.

Total
0
Shares
Total
0
Share