VIDEO// Vasile Bolea, candidatul partidului ”Renaștere”, promite transparență la Primăria Chișinău: ”Avem o responsabilitate enormă”

n cadrul unui briefing, Vasile Bolea, aspirantul la funcția de primar al Chișinăului din partea partidului „Renaștere”, nu s-a limitat doar la a scoate în evidență problemele cu care se confruntă Primăria, ci a venit și cu o serie de soluții pentru transparență în administrația publică locală.

„Ne-am angajat ferm să facem din Primăria Chișinău o instituție a cetățenilor, pentru cetățenii. Dorim să implementăm o serie de măsuri care să răspundă direct nevoilor și aspirațiilor locuitorilor orașului”, a declarat Bolea.

Printre propunerile sale se numără instalarea camerelor de supraveghere în birourile angajaților primăriei Chișinău pentru siguranță și monitorizare, intensificarea colaborării cu organele anticorupție pentru a asigura integritatea și transparența în toate activitățile primăriei, publicarea în mod transparent a tuturor documentelor și deciziilor administrative, dar și crearea unor canale deschise de comunicare, unde cetățenii vor putea interacționa direct cu reprezentanții Primăriei și vor putea primi răspunsuri la întrebări.

Vasile Bolea subliniază că aceste măsuri sunt esențiale pentru a restabili încrederea cetățenilor în instituție și pentru a construi un Chișinău modern, transparent și responsabil.

„Avem o responsabilitate față de fiecare cetățean al Chișinăului. Vrem să construim un oraș în care fiecare se simte ascultat și reprezentat, un oraș care setează standarde în materie de guvernare locală”, a adăugat candidatul.

Bolea a încheiat briefing-ul apelând la unitate și cooperare.

„Împreună putem renaște Chișinăul și putem crea un exemplar de bună guvernare și responsabilitate civică. Haideți să lucrăm mână în mână pentru un Chișinău renăscut!”, a conchis acesta.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share