VIDEO // Vasile Bolea și Partidul „Renaștere” au planuri mari pentru Chișinău: Pâine cu 1 leu, apeduct și canalizare gratuite, dar și 3500 de curți reparate

În cursa pentru scaunul de primar al municipiului Chișinău, Vasile Bolea, candidatul Partidului „Renaștere”, a prezentat viziunea sa și a echipei pentru un Chișinău reînnoit și mai prosper, scrie sinteza.org

„Călătoria noastră spre un Chișinău reînnoit și mai prosper abia începe”, a început discursul Vasile Bolea.

În cadrul unei conferințe de presă organizată în curtea blocului în care a copilărit, Bolea a evidențiat nu doar proiecte de renovare a mii de curți din oraș, ci și renașterea demnității și speranței pentru familiile locale.

Partidul „Renaștere” a pus accent pe proiectul „Pâine cu 1 leu pentru fiecare bătrân”, descriindu-l nu doar ca o măsură socială, ci ca un act de recunoaștere a contribuției pe care generațiile în vârstă le-au adus societății.

Mai mult, Vasile Bolea a promis servicii gratuite de canalizare și apeduct pentru persoanele în etate, văzând acestea ca pe un drept esențial pentru cei care au contribuit la edificarea orașului.

Echipa Partidului politic „Renaștere” își propune să transforme viziunea lor într-un plan concret de acțiuni.

„Este un plan concret, un angajament ferm și o promisiune că vom face tot ce ne stă în putință pentru a aduce schimbarea de care avem cu toții nevoie”, a conchis candidatul.

În încheiere, candidatul la funcția de primar a invitat cetățenii să participe activ la acest proces de transformare și renaștere, având ca scop un viitor mai luminos pentru capitală și Republica Moldova în ansamblu.

Total
0
Shares
Total
0
Share