Politic

(video) Veaceslav Platon: Plahotniuc are relații extraordinare cu serviciile secrete americane, ar fi lucrat pentru ele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri pe postul de televiziune TV8 a dat pe post cea de-a treia parte a interviului cu raiderul numărul 1 în CSI, Veaceslav Platon. În cadrul acestuia, fostul deputat condamnat la 25 de ani de detenție a vorbit despre Laundromat, spălări de bani și detalii neștiute despre relațiile lui Vlad Plahotniuc cu serviciile secrete americane.

Natalia Morari dorea să afle de la Platon, de ce sunt atât de supărați rușii pe fostul președinte al Partidului Democrat din Moldova, ca o presupunere, aceasta a spus un caz care ar fi avut loc în anul 2017, când în cadrul unei vizite în SUA, Plahotniuc ar fi fost oprit în aeroport pentru discuții cu FBI-ul. Acest dialog ar fi durat în jur de 5-6 ore, iar în cadrul căruia, Plahotniuc ar fi descris americanilor schemele prin care rușii au înfăptuit Laundromatul.

Veaceslav Platon însă, a spus că totul este un fals și dacă autoritățile americane sau serviciile americane ar dori să discute cu Plahotniuc, s-ar întâlni cu el în Republica Moldova, pentru că relațiile dintre cele două părți sunt foarte apropiate. Fostul deputat, condamnat la 25 de ani de detenție spune că din sursele și informațiile pe care le deține, Vlad Plahotniuc a lucrat pentru serviciile secrete americane.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.