VIDEO // Venediktov, despre Ilan Șor: Aceasta este o forță serioasă în interiorul Moldovei

Alexei Venediktov, un cunoscut jurnalist rus și fost șef al postului de radio închis „Ekho Moskvy”, recunoscut ca un agent în Rusia, în cadrul emisiunii „Bez posrednikov” a Eugeniei Rodiona, și-a împărtășit impresia despre Ilan Șor, pe care l-a intervievat recent, scrie tv6.

„Mi s-a creat impresia că acesta reprezintă o altă parte a Moldovei și am văzut că aceste forțe au învins într-o parte a Moldovei, în autonomia Găgăuziei, iar o persoană care îi împărtășește opiniile a devenit bașcanul Găgăuziei. Aceasta este o forță serioasă în interiorul Moldovei”, a spus Venediktov despre Ilan Șor.

În cadrul aceleiași emisiuni, jurnalistul rus a povestit cum i-a venit ideea de a-l intervieva pe Șor. Potrivit lui Venediktov, acest interes i-a venit după ce a filmat o emisiune cu ministrul moldovean de Externe, Mihai Popșoi, care a menționat acest nume de mai multe ori când răspundea la întrebări.

„Nu Dodon, fostul președinte sau oricine altcineva” ca oponent al guvernării, ci tocmai Șor. Potrivit jurnalistului, acesta a reușit să-l găsească pe politician prin intermediul soției sale, cântăreața Jasmin.

Reamintim că săptămâna trecută Alexei Venediktov l-a intervievat pe Ilan Șor timp de aproape o oră și jumătate în cadrul unui proiect comun cu RTVI „Esli nastupit zavtra”. Interviul a stârnit o mare rezonanță atât în Moldova, cât și în Rusia.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share