VIDEO // Vicepretorul sectorului Ciocana, surprins cum rupe afișe electorale

Partidul Acasă Construim Europa (PACE) constată creșterea incidentelor cu caracter violent la adresa partidului. Un reprezentant PAS a fost surprins în timp ce rupea afișe electorale PACE. Mai mult, acesta era și violent.

Despre acest incident Telegraph Moldova a scris mai devreme, necunoscându-se încă despre cine este vorba.

Așadar, în imaginile de mai jos apare nimeni altul decât vicepretorul sectorului Ciocana, Dorian Istratii.

Când a observat că este filmat și întrebat de ce face acest lucru bărbatul a devenit agresiv.

Amintim că nu este primul incident de acest fel, cu implicarea celor din PAS, în această campanie electorală.

Un panou al formațiunii a fost distrus în satul Slobozia-Cremene, iar la Răspopeni, alt banner electoral ar fi fost furat. Cei de la PACE susțin că aceste acte de huliganism ar fi fost comise de către persoane din PAS și Blocul lui Renato Usatîi.

Amintim că recent, la Căușeni, un individ din PAS a agresat fizic o femeie, reprezentantă a Partidului PACE și s-a ascuns apoi în spatele altor bărbați de lângă cortul PAS.

O altă femeie, membru al Partidului politic PACE a fost agresată fizic la intrarea pe stadionul sportiv municipal din Bălți.

Mai mult, reprezentanții formațiunii politice spun că sunt supuși permanent presiunilor din partea oponenților politici, care implică procurorii, folosesc relațiile lor la bănci și în mediul criminal în încercarea de a închide gura președintelui PACE, Gheorghe Cavcaliuc și echipei partidului.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share