Social

(video) Videobloggerul „Burlacul” a fost deconspirat! Toate clipurile sale au fost de fapt regizate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Schemele false după care opera videobloggerul „Burlacul”, au fost făcute publice de una din asistentele sale. Tânăra a cărei nume este Julia, a spus că toate clipurile video filmate de Burlacul sunt înscenate și false. Aceasta a decis să facă lumină în acest caz după ce în unul din clipurile sale, vloggerul a înșelat o bătrână.

Julia, care a lucrat ca și cameramană, anunță că deseori ca actrițe în clipurile video filmate în cadrul proiectului participau prietene de-ale ei sau chiar ea personal. Nu exista nici un fel de spontanietate și totul era planificat minuțios de către Burlacul personal. Un motiv în plus este că autorul vlogului rareori împărtășea ideile și intențiile sale cu ceilalți membri ai echipei, din acest motiv existau neînțelegeri.

Fosta asistentă a vloggerului a povestit și de cel mai cunoscut caz de înșelăciune a proiectului, făcut public pentru prima dată de către un alt vlogger cunoscut din țara noastră, Alexandru Tataru, a cărui pseudonim este Iluminat. Acesta a povestit cum Burlacul sub pretextul fals că ar fi oferit unei bătrâne suma de 3000 de lei. De fapt, bătrâna a primit 138 de lei, fapt confirmat și de Julia. „Doar bancnota de asupra era de 100, celelalte fiind de 1.”, a spus tânăra în mărturisirea sa.

Videobloggerul Burlacul a devenit cunoscut publicului larg datorită conflictului său cu autorul bloggului „Pidos_TV”. Iluminat a reușit de mai multe ori să demaște modalitățile manipulatorii de a atrage publicul pe care le folosește Burlacul în crearea contentului său.

loading...

Comments are closed.