Politic

VIDEO // Viorica Dumbrăveanu confirmă că Andrei Năstase i-a propus să amâne alegerile parlamentare din Hânceşti

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase i-a propus Ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu amânarea alegerilor parlamentare în circumscripția Hâncești, care au avut loc în luna martie din cauza pericolului de infectare cu noul coronavirus. Confirmarea vine din partea Vioricăi Dumbrăveanu în cadrul unui post privat de televiziune, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md

„Da, cu adevărat am fost apelată și am fost întrebată în contextul anulării scrutinului electoral, deci noi am menționat atunci ce măsuri s-au interprins, nimeni nu a insistat anularea. Din punct de vedere a sănătății publice, noi am spus care sunt rezultate și dacă vă aduceți aminte, noi nu am avut o distorsionarea atunci a sistuației epidemiologice, anume din considerentul că s-au respectat anume toate recomandările”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Într-o conferinţă de presă premergătoare alegerilor din Hânceşti, Andrei Năstase declara că „niciun vot nu costă cât viaţa unui om” şi că formaţiunea pe care o conduce ar accepta amânarea alegerilor.

Totodată, amintim că numărul persoanelor infectate cu COVID-19, după alegerile din circumscripţia Hânceşti,

INTERPOL: Ultima intrare/ieșire a lui Vladimir Plahotniuc în Grecia a fost în 2016

loading...

Comments are closed.