Politic

(Video) Vlad Plahotniuc a fost oaspete special la hramul din satul Cristești! Iată ce le-a spus oamenilor liderul PDM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sărbătoare mare în satele Cristeşti şi Valea-Trestieni din raionul Nisporeni. Ieri, de Sfânta Maria, în localități a fost marcat hramul. Ansambluri locale și artiști autohtoni au încins atmosfera, iar oamenii s-au prins în hore.

Locuitorii din Cristești au început sărbătoarea dimineață la biserică, iar după amiază s-au adunat pe stadionul din centrul satului, unde s-a dat un chef de zile mari. Localnicii s-au bucurat să vadă la sărbătoarea lor oaspeți speciali, printre care şi președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care a venit să-i felicite personal pe băştinaşii săi.

„Bună seara, oameni buni. Îmi pare bine să vin pe meleagurile natale, pe meleagurile Nisporeniului, îmi place să văd oamenii gospodari. Iar fiindcă astăzi este sărbătoare, la moldoveni este o tradiţie de a veni cu cadouri. Domnul primar a spus că: „Avem nevoie de vreo zece maşini de pietriş, ca să facem multe lucruri” şi până aici am ajuns cu 20 de maşini. Mai venim cu cinci calculatoare pentru şcoală şi 50 de mii de lei pentru ce va considera dumnealui să facă bine în localitate. La mulţi ani, sănătate”, a spus Vlad Plahotniuc de pe scenă.

Apoi liderul PDM a mers prin centrul satului și a dat mâna cu sătenii discutând cu mai mulți din ei.

loading...

Comments are closed.