Politic

(Video) Vlad Plahotniuc, către tinerii democraţi: Voi veți deveni elita politică a Moldovei de mâine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trofeul Democrației este o competiție care dezvoltă spiritul de echipă necesar tinerilor democrați, care vor deveni noua elită politică a Republicii Moldova. Mesajul a fost punctat de președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care a vizitat împreună cu prim-ministrul Pavel Filip, prim-vicepreședinte PDM, deputați și miniștri tabăra din Ivancea, transmite publika.md.

La rândul lor, tinerii au mărturisit că echipa PDM este un model demn de urmat, care îi determină să pună umărul pentru un viitor prosper aici, acasă.

„Va veni timpul și asta nu va dura prea mult, când voi, cei care sunteți astăzi aici, veți decide viitorul acestei țări devenind elita politică a Moldovei de mâine. În câteva luni va începe campania electorală și acolo fiecare din voi veți putea da dovadă și face ceva remarcabil pentru voi și pentru partid, în consecință pentru oamenii din țară și pentru această țară”, a spus Vlad Plahotniuc, preşedintele PDM.

„Îmi pare bine că ați ales sportul drept instrument de comunicare și apropiere între voi pentru că sportul nu înseamnă altceva decât efort și rezultat. Eu privind la voi deja vă văd învingători, eu deja văd învingător Partidul Democrat la alegerile Parlamentare”, a spus prim-ministrul Pavel Filip.

După mesajele de încurajare și susținere, conducerea partidului a făcut un tur al taberei, să vadă cum se distrează tinerii. Oaspeții au gustat și din bucatele tradiționale preparate cu grijă de tinerii bucătari.

În aceste zile, peste 2.000 de tineri din întreaga țară se întrec pentru a câștiga și duce Trofeul Democrației în raionul lor. Competiția sportivă este la a șasea ediție.

loading...

Comments are closed.