Externe

(video) Vladimir Jirinovschii propune să fie aruncată o bombă atomică peste casa președintelui ucrainean Petro Poroșenco

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia, controversatul politician Vladimir Jirinovschii a spus că împotriva președintelui ucrainean, Petro Poroșenco ar trebui de luptat cu ajutorul armei atomice.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Вечер с Владимиром Соловьёвым” de la televiziunea publică Russia 1.

Trebuie o bombă mică, nu una mare ca la Hiroshima, dar mică. Acolo unde e reședința președintelui Ucrainei. O bombă cu raza de 10 km cred că e de ajuns. Să bei 30 de grame de vodka sau un litru, simți diferența? Și 30 de grame aduc plăcere. Bine, vor fi supuși oamenii radiației, dar la minim. Ar trebui de organizat asta” a spus Jirinovschii.

Reședința oficială a președintelui ucrainean se află în centrul orașului Kiev. Astfel în urma unui astfel de atac ar avea de suferit un număr foarte mare de oameni.

Amintim că Partidul Nostru condus de primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi și Partidul Liberal Democrat din Rusia au semnat un acord de colaborare. Acesta a intrat în vigoare în anul 2017.

loading...

Comments are closed.