Alte știri

(video) Vladimir Jirinovschii susține că după alegerea lui Zelenski, Ucraina ar putea pierde alte teritorii dar obține gaz gratuit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un interviu pentru portalul de știri „Moskva 24”, președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovschii a vorbit despre alegerile din Ucraina, în special referindu-se la candidatul Vladimir Zelenskii, care ulterior a și câștigat acest scrutin. De notat este faptul că interviul a fost înregistrat în data de 16 martie, 2019.

Politicianul rus consideră că starea lucrurilor pe intern nu se va schimba când va fi președinte Zelenski. Funcționarii cum au furat, așa și vor fura pe viitor. „El va fi o marionetă. Va ocupa cabinetul, iar lucrurilevor fi dirijate de oligarhul Kolomoiskii”, spune Jirinovschii. Controversatul politician rus spune că oligarhul Kolomoiskii este ca un animal rănit, e foc că l-a alungat din țară Poroșenco și acum va face tot posibilul să întoarcă banii.

Jirinovschii spune că Igor Kolomoiskii este disponibil să discute cu Rusia, fiindcă banii din PrivatBank, pe care el foarte mult îi dorește se află la Moscova. „El are nevoie de bani? Noi îl vom ajuta, dar avem și noi nevoie de ceva. Avem nevoie să păstrăm Crimeea, Donbasul, Luganscul. Am dori să adăugăm încă o parte a Ucrainei precum Kharvkov-ul și partea de Sud-Est a țării.

Președintele PLDR spune că Ucraina ar putea fi împărțită în două, iar după această împărțire, ucrainenii vor fi prima țară din lume care va primi gaz gratuit. Va fi o țară mică, dar în schimb va avea parte de gaz gratuit.

loading...

Comments are closed.