Politic

(video) Vladimir Voronin spune că Igor Dodon și-a dat acordul pentru construcția unei moschee la Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un interviu oferit pentru ProTV Chișinău, fostul președinte al Republicii Moldova, deputatul în Parlament, Vladimir Voronin într-un interviu a venit cu o posibilă versiune a motivelor reale pe care le-ar avea turcii acordând bani pentru reconstrucția clădirii președinției.

Cu ce ocazie Turcia are interes să ne repare președenția? A apărut noutate că Dodon le-a promis că va fi construit aici o moschee. Și asta în țară unde mai mult de 90% suntem ortodocși. Așa vinzi tu religia ta. ”. a declarat liderul PCRM.

Întrebat despre sursele de unde cunoaște informația dată, Voronin a refuzat să divulge, dar a asigurat că informația este una sigură iar sursele sunt demne de încredere.

Fostul președinte la fel, a comentat și suma necesară pentru reparația clădirii președinției. Acesta spune că nu e nevoie de 7 milioane de euro. “Nu trebuiesc nici un milion de euro. Acolo trebuiesc 200-300 de mii că președinția să arate normal. A avut de suferit primul etaj și blocul unde era cantină. Noi am reușit după șapte aprilie am schimbat și geamurile și am făcut reparație la etaje.”

Reprezentanții președinției nu au răspuns la acuzațiile făcute de liderul comunist. Președintele Igor Dodon a devenit cunoscut ca fiind unul din cei mai importanți promotori a valorilor creștine. Nu trece nici o sărbătoare religioasă unde președintele să nu posteze poze pe Facebook de la mănăstiri și biserici.

loading...

Comments are closed.