(Video) Voronin despre Dodon, în direct la TV: Aista-i Iuda!

psrm pcrm, Voronin despre Dodon Aista-i Iuda, vladimir voronin presedintele moldovei, igor dodon a parasit pcrm, comunistii moldova, dodon transfug, socialistii dodon, dodon presedinte 

Președintele Moldovei are vedenii postelectorale – i se arată mereu trădători și transfugi. Igor Dodon alungă obsesia cum poate, se arată într-un politigraf realizat recent de Europa Liberă. 

“Ce vor să creeze ei? Majoritatea parlamentară din transfugi?”, “Vă anunț oficial că nu voi accepta o majoritate și un guvern alcătuit artificial și nelegitim din transfugi”, “Decât o guvernare a transfugilor, mai bine să se meargă direct la anticipate”, acestea sunt doar câteva din declarațiile făcute de șeful statului după alegerile din 24 februarie.

Dar de unde vine această obsesie a lui Dodon? Să vină oare din propriul trecut? Răspunsul l-a dat fostul președinte Vladimir Voronin, în direct la TVR Moldova, care a prezentat un document din 27 ianuarie 2011, în care deputații PCRM se angajau: “Eu, deputatul în Parlamentul RM, mă oblig să nu uit că încălcarea angajamentului în cauză reprezintă cea mai gravă crimă împotriva intereselor Partidului Comuniștilor, împotriva a mii de susținători care mi-au încredințat dreptul de a acționa în numele lor”, a semnat Igor Dodon. “Aista o semnat, aista-i Iuda”, a declarat Vladimir Voronin.

Fostul Președinte a adăugat: “Lasă să se uite și părinții lui, să vadă pe cine au crescut și educat, și rudele, și copii, și toți”. Apoi, Voronin a explicat că Dodon a încălcat angajamentul semnat fiind motivat de resurse financiare: “Banii, Dracul ăsta de ban, coruperea l-a făcut să trădeze”. (vedeți video mai jos)

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share