VIDEO // Vremuri bune pentru agricultori?! Tone de prune, aruncate într-o groapă pentru că nu are cine le cumpăra

Un agricultor a fost filmat în timp ce aruncă prune pentru că nu are unde să le vândă, transmite Știri.md.

Imagini de la fața locului au fost publicate de Democrația Acasă.

“Fermierii disperați aruncă pruna gata culeasă la râpă. Acum vreau sa văd presa îngrijorată de imaginile publicate de noi anterior, care erau declarate de ei ca fiind false, acum cum au să cânte”, a comentat Vasile Costiuc.

În scurt timp, postarea a adunat zeci de comentarii, iar internauții se arată indignați de faptul că agricultorii aruncă roada la gunoi, însă nu o oferă familiilor sărace.

“Un fermier gospodar nu aruncă, lasați cu manipularea, găsești totdeauna ce să faci cu ele numai dacă nu sunt plătite și special aruncate pentru manipulare dar cred că oamenii gospodari de află unde-i grămada asta, în câteva ore nu-i acolo, găsesc ei ce să facă”, a scris un internaut.

“Băi, oameni buni, ce faceți măiiiii? Faceți-vă pomană la casele de copii, casele de bătrâni, numai nu le aruncați și așa suntem bătuți de Dumnezeu. Offff, Doamne!”, a scris un alt internaut.

“De ce le-a cules? Pentru ce a cheltuit bani pentru lucrători sau motorină? Oare nu înțelegeți că nu sunt oameni, căci toți au plecat, iar cu puterea de cumpărare a oamenilor săraci nu faci mult biznes. Deci, taie livada şi fugi”, a scris un alt utilizator.

Total
0
Shares
Total
0
Share