Social

(VIDEO+18) Bătaie în grup într-un troleibuz din capitală! Pasagerii s-au luat la pumni până la sânge

Pinterest LinkedIn Tumblr

O taxatoare lovită cu piciorul în piept şi trei bărbaţi în toată firea, cu feţele însângerate. Scenele acestea, desprinse parcă din filmele de acţiune, au avut loc aseară, în jurul orei 22:00, într-un troleu de pe ruta 2, oprit în staţia „Gheorghe Asachi”, deci în plin centru al capitalei.

Este vorba despre doi tineri, care au urcat la staţia „Mihail Kogălniceanu” şi, după ce şi-au achitat călătoria, au început să facă glume deocheate pe seama taxatoarei, ajungând s-o jignească cu vorbe murdare. Mai mulţi pasageri au intervenit încercând să-i liniştească. Acest lucru a stârnit o reacție agresivă tinerilor, unul dintre ei lovind violent, cu piciorul în piept taxatoarea.

De aici și până la bătaie a fost puțin. În apărarea taxatoarei a sărit un pasager, care a încercat să potolească pe scandalagii, dar n-a făcut decât să pună şi mai mult gaz pe foc. Derbedeii au început să lovească în stânga și în dreapta, cu pumnii și cu niște bare din metal, pe care le aveau asupra lor. Șoferul a ieșit din cabină pentru a pune umărul la aplanarea conflictului, dar a fost luat, și el, la pumni.

Un bărbat a intrat în acele momente în troleibuz și a încercat să imobilizeze tinerii până la sosirea poliției – chemată prin telefon de taxatoare.

Agresori au încercat, la un moment dat, să dea bir cu fugiţii, dar șoferul, din nefericire pentru ei, a blocat ușile unităţii de transport. Furia dezaxaţilor a desfigurat feţele a trei maturi rămaşi în salonul troleului, ca să-i calmeze.

În zadar au încercat trecătorii – martori involuntari şi îngroziţi ai incidentului – să deschidă ușile troleibuzului, pentru a-i pune pe agresori la respect. În cele din urmă, după vreo 20 de minute de bătaie crâncenă, ușile au fost deschise, iar lumea a pătruns în interior şi i-a imobilizat pe agresori.

Într-un mod greu de explicat, poliția a sosit la fața locului după tocmai o jumătate de oră de la chemare. Acest lucru a stârnit revolta unui bărbat implicat în bătaie și a mai multor martori ai incidentului, care au început, ca atare, să-i certe pe polițiștii.

În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar agresorii au fost transportați la Inspectoratul de Poliție al sectorului Centru. Oamenii legii urmează să stabilească dacă tinerii erau sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe toxice.

Taxatoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar salvarea sosită la fața locului a transportat femeia la Spitalul de Urgență.

sursa: deschide.md 

loading...

Write A Comment