Politic

(video)Un fost deputat rus îl desființează pe Igor Dodon: Un om mai prost ca el pe arena mondială nu există

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul rus Alexandr Nevzorov, fost deputat în Duma Rusească într-un interviu oferit unui post de radio s-a dat cu părerea referitor la activitatea președintelui Dodon totodată spunând un pronostic în privința viitorului actualului președinte al Republicii Moldova.

Fostul deputat spune că Moscova i-a promis lui Dodon că îl va ajuta să își deschidă o afacere. Cel mai probabil, orașul în care își va exercita activitatea comercială actualul președinte va fi Rostov pe Don, reședința actuală a fostului președinte al Ucrainei, Victor Ianucovici.

Alexandr Nevzorov spune că sursele sale i-au comunicat ca afacerea probabilă a lui Igor Dodon ar fi un salon specializat în epilarea zonelor intime.

„Autoritățile rusești îl vor ajuta pe Igor Dodon să deschidă acest salon, iar actualul președinte al Republicii Moldova în sfârșit își va găsi vocația.” a declarat regizorul rus pentru un post de radio.

În cadrul aceluiași interviu, fostul deputat a spus că nu există și e foarte greu de întâlnit un politician mai incompetent pe arena internațională ca Igor Dodon.

Alexandr Nevzorov este un jurnalist, politician, actor, regizor, videoblogger, publicist rus. Acesta este unul din membrii juriului prestigiosului festivalul de film de la Cannes. Între anii 1993-2007, Alexandr Nevzorov a exercitat funcția de deputat al Dumei Rusești.

loading...

Comments are closed.